Incentive

Rennen met dubbele sulky’s

De Waalse Hippodroom beschikt over een twaalftal dubbele sulky’s die u toestaan een drafkoers te beleven vanuit het hart van het evenement.
Gezeten naast een professionele driver geniet u van het toppunt van de sterke sensatie van snelheid en spanning tussen de deelnemers van een drafkoers. De gelegenheid om een originele ervaring te beleven !

Onthaal van groepen

De site van de Hippodroom is ruim en modern, en niet alleen ingericht voor het comfort van de toeschouwers maar tevens voor de ontvangst van grotere groepen particulieren of firma’s.
De Hippodroom biedt verschillende mogelijkheden om te kunnen genieten van het decor van de Waalse Hippodroom tijdens een koersdag: feesten, vergaderingen, seminaries, incentives, symposiums en andere bijéénkomsten, organiseer uw eigen originele evenement en verras iedereen.
De installaties van de Waalse Hippodroom|Mons-Bergen hebben een grote onthaalcapaciteit, en staan toe verschillende activiteiten te organiseren naast koersen.
Een rondleiding van de infrastructuur, een ontdekking achter de schermen van een koers, een initiatie wedden of rennen met dubbele sulky’s, allemaal mogelijkheden voor een geslaagd evenement.
Wij passen ons aanbod bij ieder evenement aan, aan het profiel van uw genodigden : drinks, buffetten, menu’s, diners cocktail, champagnebar, …

Galerijen

Championnat Européen des ApprentisChampionnat Européen des ApprentisChampionnat Européen des ApprentisChampionnat Européen des ApprentisChampionnat Européen des ApprentisChampionnat Européen des Apprentis

Getuigenissen

Ik heb de kans gekregen om aan een koers dubbel sulky te mogen deelnemen en tot op heden kan ik bevestigen dat deze deelname de mooiste herinnering van mijn hippische carriere is…. Waarschijnlijk ook omdat ik de koers gewonnen heb maar niet alleen… Als bijzetter is de belevenis ook intens maar ook de kracht  van de paarden en de concentratie van de drivers zijn indrukwekkend! Er is ook de suspens van de laatste meters als u in de laatste rechtlijn aankomt… en het geluk na de inspanningen zelfs zonder overwinning. Een aanrader!

Christian Simonart

Hoofdredacteur - l'Equimag

In onze blog

13 Mar

Les traditionnelles courses aux œufs l'Hippodrome de Wallonie sont de retour !

 

11 Dec

Venue de Père Noël

Cette année encore le Père Noël à décidé de faire escale

11 Dec

Marché de Noel 2018